Naprapat Stockholm

Naprapatbehandling

Vi är en naprapatmottagning i Stockholm som arbetar med att förebygga och behandla funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödorganen. Genom att behandla receptorer, muskler, nerver och leder uppnår vi bättre funktion och rörlighet i hela kroppen. Det är denna helhetssyn som utgör själva kärnan inom naprapati. 

Behandling av leg. naprapat i Stockholm

Naprapati – Få hjälp av erfarna naprapater i Stockholm

En behandling hos oss i Stockholm är både effektiv och effektfull. Behandlingen börjar med att du som patient får berätta om dina besvär. Detta är grundläggande för att vi ska kunna hitta orsaken till just dina besvär. Du föds med ett ”vitt papper” och det som skrivs på det vita pappret är dina tidigare skador och det är dessa du söker oss för. Utifrån vår egen erfarenhet vet vi att platsen för orsak mycket sällan är samma ställe som där det gör ont. Där det gör ont är en kompensation för att något annat är fel. 

En typisk behandling hos oss varar upp till 40 minuter. För oss är dock hur lång tid en behandling tar av mindre betydelse. Istället är det effekten av behandlingen som är det viktiga. Att gå till en naprapat ska inte jämföras med t.ex att få en massagebehandling.

Efter det inledande samtalet går vi vidare med olika undersökningar för att kunna ställa rätt diagnos. När väl diagnosen är fastställd tar vi fram en behandlingsplan innehållande bl.a antalet behandlingar som krävs, hur lång tid det ska gå mellan behandlingstillfällena samt vilka verktyg/övningar som kommer att användas i behandlingen. 

Vilka besvär kan en naprapat behandla?

På vår naprapatmottagning vid Odenplan i Stockholm tar vi emot personer med alla typer av led- och muskelrelaterade besvär. Följande smärttillstånd är några exempel som våra naprapater med framgång har behandlat:

Hur arbetar en naprapat?

Naprapater använder sig i huvudsak av sina händer för att uppnå bättre rörlighet och funktion i patienters nerver, muskler och leder. Målet är att de positiva effekterna av behandlingen ska få patienten att känner sig friskare, inte bara i kroppen utan även mentalt för att få mer kraft till viktigare sysslor under dagen.  

På vår mottagning arbetar vi utifrån ett verkligt holistiskt synsätt. Vi vet att allt påverkar allt i dig. Det innebär att vi  använder oss av våra kunskaper inom ortopedi i kombination med vårt stora kunnande inom ergonomi, kosthållning, cirkadiska rytmen och biopsykosociala ämnen. 

Idag är naprapater den största yrkesgruppen inom vad man kallar avancerad manuell medicin. 

Vilka metoder använder sig en naprapat av utöver sina händer?

Våra naprapater har ett flertal behandlingsmetoder där manipulations- och mobiliseringstekniker kombineras med bl.a:

Vi följer vanligen upp våra behandlingar med skräddarsydda träningsprogram och råd om förändrade arbetsställningar.

Vi är naprapatmottagningen i Stockholm för dig som vill uppleva smärtfrihet så snabbt som möjligt.

half-img-naprapatbehandling-1

16+

År i branchen

9374+

Kunder

2

Antal anställda

1

Antal städer

  • Få exklusiva erbjudanden

Obligatoriskt

KOM IGÅNG

Bli smärtfri redan idag

Kontakta oss på naprapatkliniken Kroppsdetektiverna så hjälper vi dig vidare.

Boka tid